Dôležité informácie


Vážení členovia SsZK,

 
máme pre Vás pár informácií a pozvánok. Venujte prosím zvýšenú pozornosť nasledujúcemu textu:
 
1. Registrácia skúšobných komisárov - VŠETCI skúšobní komisári VŠETKÝCH tried sa musia zaregistrovať pomocou priloženého linku do 30.11.2016. Až po schválení VV SsZK, resp. VV SZK treba uhradiť poplatok. Link - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiUGqz3M7-nq2wf-Dnc2RNRnSWOl1xPOundRZp3Wxf1J_sNA/viewform?usp=send_form
O schválení budete informovaní e-mailom.
 
2. VV SsZK Vás pozýva na konferenciu SsZK, ktorá sa bude konať 17.12.2016 o 18:00 hod. na Moštenici. Pozvánku s programom prikladám v prílohe.
 
3. VV SsZK usporiada 18.12.2016 seminár s Romanom Švantnerom s témou - Využitie nových prístupov v tréningu pohybových schopností karatistov. Seminár je na druhý deň po konferencii. Pokiaľ chcete zostať po konferencii spať v Moštenici, nahláste si nocľah e-mailom - mojmail4@gmail.com. Seminár je pre prvých dvoch členov z každého členského klubu SsZK zdarma. Prípadný ďalší členovia klubu musia zaplatiť 20 EUR na osobu. Účastníkom seminára bude poskytnutá strava. Na seminár sa treba prihlásiť e-mailom - nahlásiť počet osôb a klubovú príslušnosť. Začiatok seminára je o 10:00 hod.. Doneste si športové oblečenie.
 
4. VV SsZK Vás pozýva na skúšky technickej vyspelosti, ktoré sa budú konať 15. januára 2017 vo Zvolene. Pozvánka na skúšky s detailami je v prílohe.
 
5. Kluby, ktoré nie sú členmi SZK sa už nemôžu zúčastňovať súťaží organizovaných SsZK. Nakoľko tieto kluby majú zaplatené členstvo v SsZK do konca roku 2016, je nutné, aby sa ozvali a dohodli sa, ako budeme ďalej postupovať. Od roku 2017 sa členmi SsZK môžu stať len kluby, ktoré sú členmi SZK. Bez tohto členstva nie je možné členstvo v ktoromkoľvek regionálnom zväze pod SZK.

» Dôležité informácie - konferencia.pdf
» Dôležité informácie - pozvankaSTV.pdf